Canvas Logo

Quick Contact

Vragen en antwoorden

Beantwoorde vragen:

Hier hebben we de meest gestelde vragen al beatnwoord. Heb je toch nog een vraag? Neem dan zeker contact met ons op!

Praktisch

Hoe oud moet ik zijn?
San Luce heeft sinds deze editie een minimum leeftijd van 16+. Dit Je moet dus wel degelijk 16 of ouders zijn, als je dit jaar nog 16 wordt zal je geweigerd worden aan de ingang. Aan de inkom worden de paspoorten gecontrolleerd. Zo werken we ook mee aan het gekende "No ID = No Entry" systeem.
Hoe werkt het bekerwisselsyteem?
Omdat San Luce Festival een duurzaam festival wil zijn, geloven we niet in wegwerpbekers. Wij gebruiken daarom herbruikbare bekers. Je betaalt voor je beker één jeton. Als je de beker terug inruilt, krijg je de opvoorhand betaalde kost terug.
Is er een vestiaire?
Omdat ons evenement een openlucht evenement is, voorzien we geen vestiaire.
Sluitingstijden en bonnenverkoop
De muziek start om 21 uur en stopt om 03:00. De togen worden bediend tot 2.45 en de bonnenverkoop stopt om 2.30. Bonnen zijn geldig tijdens de volledige lichtfeesten over het volledige domein. Dit wil zeggen dat je met je bonnen zowel op de San Luce weide als in de wijk kan betalen.

Hoe geraak ik op San Luce?

Met de fiets
Met de fiets geraak je efficiënt op San Luce Festival. Hiervoor is namelijk fietsenstalling voorzien waar je je fiets veilig kan achterlaten. Deze stalling ligt dichtbij de ingang van het festival.
Met de auto
Er zijn 2 betalende parkings voor auto’s in de Predikherenhoevestraat. (€5/voertuig) Er zijn parkingplaatsen voor mindervaliden voorzien ter hoogte van de school in de Predikherenhoevestraat. Er zijn gratis parkeerplaatsen voor auto’s in de Beukenlaan aan het Gemeentelijk Park van Boom
Openbaar vervoer
De lichtfeesten zijn erg makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Afstappen doe je best aan de bushalte Rozenlaan. Deze bevindt zich op enkele meters van de hoofdinkom. Volgende buslijnen brengen je tot aan de inkom: Lijn 181 (Groenplaats – Aartselaar – Rumst) – halte Rozenlaan Lijn 295 (Antwerpen – Niel – Predikherenvelden – Boom ) – halte Rozenlaan

Tikcet Verkoop

terugbetaling
Er worden geen tickets terugbetaald.
Mag ik mijn e-tickets ook op gsm tonen?
Ja, e-tickets mag je op je gsm tonen. Zorg wel steeds dat wij het ticket duidelijk kunnen zien. Zet je helderheid hoog genoeg. Je moet je ticket niet afdrukken, zo dragen we ook op die manier een steentje bij aan een betere ecologie voor San Luce Festival.
Kan ik nog tickets aan de kassa kopen?
Er zijn nog steeds tickets te koop aan de kassa. We houden ons wel aan de regel vol is vol. Dit wil zeggen dat als de capaciteit bereikt is, inkom zonder tickets geweigerd wordt. De tickets aan de kassa kosten 10 euro / avond.

Contact

Sociale media
Je kan ons vinden op facebook en instagram.
Mail
Stuur ons een mail.